Nu flyttar vi ihop med Talenom!

Redovisningsbranschen är under stor förändring. I takt med digitaliseringens framfart sker stora konsolideringar på marknaden. I början av 2021 köptes dåvarande Persson & Thorin upp av Talenom och i april 2022 förvärvades även Confido Redovisning. Nu tar vi båda byråer ett steg längre i integrationsprocessen och flyttar ihop. Vårt gemensamma kontor blir i nuvarande Confidos lokaler i Växjö.

Talenom arrow_forward

Din verklighet sätter nivån.

Behöver du hjälp med löner och årsbokslut? Vill du outsourca rubbet? Eller behöver du någon att prata framtid med? Hör av dig – så hittar vi ett upplägg som passar dig. Ett smart flöde för administrationen och en kontaktperson som du känner dig trygg med.

Tidigare krävde redovisning och lönehantering både mycket tid och kunskap. För många företagare var det en utmaning att hinna med all löpande administration och en ständig oro för att bokföringen skulle bli fel. Idag finns smarta digitala verktyg som automatiserar allt löpande, manuellt arbete. Färre papper, mindre handpåläggning och en betydligt smidigare process. På Confido ligger vi i framkant när det gäller teknik och nya digitala tjänster. Genom att få bort mycket av det manuella arbetet kring din bokföring kan vi istället lägga fokus på att stötta dig i ditt företagande.

”Inom en snar framtid är all administration både automatiserad och digital. Det gör att våra kunder får mer tid att utveckla sina affärer eller att spendera tid med familjen.”

Anna Olandersson

Så kommer vi igång med vårt samarbete

1

Hallå där!

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna jobba tillsammans? Kanske har du redan en byråkontakt, men vill utforska nya möjligheter? Ta kontakt med oss för att boka ett första möte.

2

Gör dig redo!

Förbered dig, så du får ut så mycket som möjligt av mötet. Skriv upp vad som är viktigt för dig, hur du gör idag och vad du skulle vilja göra annorlunda.

3

Första mötet

Under mötet diskuterar vi hur ett samarbete skulle kunna se ut. Vi är specialister på att skapa effektiva arbetsflöden och tittar på vilken lösning som skulle passa bäst för din verksamhet.

4

Vad kostar det?

När vi har ringat in dina behov återkommer vi med ett förslag på upplägg och pris. Du får veta precis vad du får för månadskostnad och kan lägga in det i din budget.

5

Nu kör vi!

Vi gillar dig och du gillar oss – let’s go! Vi sätter upp alla rutiner för att få igång ett smidigt arbetsflöde enligt planen.

6

Hur flyter det?

Fungerar samarbetet som du hade förväntat dig? Finns det saker att förbättra? Vi gör regelbundna uppföljningar för att säkerställa att samarbetet flyter.

Inget företag är det andra likt.

Våra kunder är olika stora, i olika branscher och har vitt skilda behov och utmaningar. Det är därför det är så viktigt med en nära relation, där vi lär känna varandra och kan skapa en optimerad lösning för just din verksamhet. Saker och ting kan förändras över tid och ibland behövs mycket stöttning, ibland mindre.

Ett samarbete som skapar trygghet

Adekvat Försäkring har varit kund till Confido Redovisning i över 10 år. De får idag hjälp med allt från månadsvisa avstämningar och lön till årsbokslut och budget.

Fredrik Ottosson, Adekvat Försäkring arrow_forward

Ett personligt och lyhört samarbete

Maria Runosson, vd för Runosson & Co, driver Teleborgs Slott i Växjö och beskriver samarbetet med Confido som personligt, nära och skräddarsytt.

Maria Runosson, Runosson & Co arrow_forward

Confido hjälper Wallride att strömlinjeforma vardagen

Möt entreprenörerna Alessandra Moldovan och Karl Löfqvist som driver actionhallen Wallride. De tar hjälp av Confido med all löpande ekonomi, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet och det de brinner för.

Alessandra Moldovan, Karl Löfqvist, Wallride arrow_forward

Smidigt och tryggt när Confido sköter lönerna

Confido är som vår löneavdelning och ser till att vi gör rätt! Som företagare är det tryggt att låta en expert hålla koll på alla regler och lagar kring lönehantering.

Zandra Thelin, Nils Eriksson, Alvesta Galvaniseringsverkstad arrow_forward

Den personliga relationen viktigast i valet av redovisningsbyrå!

Som entreprenör är det otroligt värdefullt att kunna släppa ansvaret för redovisningen till Confido. Vi har ett bra samarbete och jag litar fullt ut på dem!

Richard Karlsson, Småland Padel Society arrow_forward

Självklart ska ett digitalt företag ha en digital bokföring

Med tanke på att vi är ett framåtsträvande företag med den digitala världen som vår arbetsplats är det ju otänkbart att administrationen ska vara bakåtsträvande.

Ida Lidholt, European Speedrunner Assembly arrow_forward

Ett samarbete med stora vinster.

Sedan vi bytte till Confido kan vi jobba mer affärsdrivande och hinner ta tag i sådant som inte blev gjort tidigare när det interna pappersjobbet tyngde oss.

Ralf Ekbäck, Sågtjänst i Syd arrow_forward

Vi gillar att jobba med proffs!

I början skötte vi det mesta av ekonomiarbetet själva, men efterhand har vi valt att ta hjälp med fler delar. Lön är till exempel ett område som vi gärna överlåter åt proffs!

Martina Bengtsson, Well Hello Design & Communication arrow_forward

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till ”gemensamt” kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward