Vi finns här för dig

Boka ett möte

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Redan kund?

Söker du din kontaktperson? Här hittar du Carina, Peder, Melissa, Jonas och alla andra i vårt team.

Medarbetare arrow_downward

Besök oss

Vårt kontor är beläget på Deltavägen 7, på Norremarks handelsområde i Växjö. Här finns gott om besöksparkeringar.

Mån–tor kl 8–17 (lunchstängt 12–13)
Fre kl 8–13

Har du bråttom eller kommer efter kontorstid kan du alltid lämna material i vår brevlåda med paketinkast. Du hittar lådan till vänster om entrén.

Rolf Dahlberg

Ägare

Har drivit olika företag i 37 år, med målet att det ska vara lönsamt, roligt och utvecklande för sig själv, för medarbetare och kunder. En stark drivkraft är att 4 av 5 nya jobb skapas i små och medelstora företag – därför vill vi förenkla företagandet!

Anna Olandersson

VD

Leder ett härligt, kompetent och glatt gäng in i framtidens erbjudande. Vill frigöra tid för kunderna och utveckla medarbetarna till att bli mer rådgivande. Anna har över 10 års erfarenhet av digitalisering av redovisning och lön.

Anette Dahlström

Lönekonsult

Har imponerande 30 års erfarenhet inom yrket. Arbetar med både lön och redovisning men intresserar sig extra för löneområdet, så välkommen med dina frågor till Anette!

Carina Karlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult

Hjälper gärna kunder med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och rådgivning. Har 30 år i yrket och tycker att det är lika roligt nu som då.

Caroline Fransson

Redovisningskonsult

Är mycket ute hos kund och hjälper till med allt från löpande bokföring till bokslut, lön, deklaration och rådgivning. Caroline har 18 års erfarenhet i branschen, varav 10 år på Confido.

Elin Westerberg

Redovisningskonsult

Elin är en ambitiös och driven redovisningskonsult med 8 års erfarenhet inom redovisning. Värdesätter en god och personlig kundrelation och ett högt arbetstempo. Hon har en examen från Civilekonomprogrammet.

Elisabeth Darell

Receptionist

Elisabeth är ofta det första ansiktet du möter hos oss på Confido. Hon tycker alltid det är lika trevligt när kunder kommer på besök och hjälper dessutom sina kollegor med diverse arbetsuppgifter.

Johannes Åkesson

Digitaliseringsansvarig Redovisningskonsult

Redovisningskonsult med stort tekniskt intresse. Johannes arbetar nära våra kunder för att hjälpa dem att genomföra digitaliserings- och effektiviseringsförändringar.

Jonas Nohlgren

Redovisningskonsult

En ambitiös medarbetare med examen från civilekonomprogrammet. Jonas arbetar med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och årsredovisningar.

Madeleine Ekedahl

Redovisningskonsult

Madde började hos oss i januari 2020 och har tidigare erfarenhet från revisionsarbete. Hennes arbete består främst av löpande bokföring, deklarationer och bokslut. Hon har även examen från civilekonomprogrammet.

Magnus Björkmarker

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult med ett brinnande intresse för analyser av resultat och ställning, som vill hjälpa företag och individer att uppnå sina mål. Har 7 års erfarenhet från revisionsbranschen.

Melissa Aroca Aguirre

Lönekonsult

Melissa hjälper kunder med deras löneadministration och löpande lönehantering. Hon ger också värdefulla råd kring gällande lagar, regler och kollektivavtal.

Peder Grip

Auktoriserad Redovisningskonsult

Har tidigare drivit eget företag och brinner för att hjälpa företagare att nå sina mål. Tillsammans med kollegorna upprättar Peder bokslut, koncernbokslut och årsredovisningar.

Vill du jobba hos oss?

Om det finns några lediga tjänster hos oss listar vi dem här. Men sitt för all del inte och håll på din spontanansökan. Bring it on. Med charm och självförtroende kan man komma långt.

Confidobloggen

03 maj 2021

Smidigt och tryggt när Confido sköter lönerna

Confido är som vår löneavdelning och ser till att vi gör rätt! Som företagare är det tryggt att låta en expert hålla koll på alla regler och lagar kring lönehantering.

Läs vidare arrow_forward
23 april 2021

Påminn dina anställda om friskvårdsbidraget

Padel, styrketräning, massage eller golf? Friskvård på jobbet kan både öka de anställdas hälsa som att minska sjukskrivningarna – samtidigt som det gör företaget till en mer attraktiv arbetsgivare. Erbjuder ni någon form av friskvårdsbidrag till de anställda – påminn gärna då om att nyttja förmånen för det kan gynna er båda!

Läs vidare arrow_forward
13 april 2021

Anna blir ny VD på Confido.

Anna Olandersson har utsetts till ny vd för Confido Redovisning. Under det senaste året har hon varit kontorschef och tillträder nu rollen som vd efter Rolf Dahlberg.

Läs vidare arrow_forward