Vi finns här för dig

Boka ett möte

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Redan kund?

Söker du din kontaktperson? Här hittar du Carina, Peder, Melissa, Jonas och alla andra i vårt team.

Medarbetare arrow_downward

Besök oss

Vårt kontor är beläget på Deltavägen 7, på Norremarks handelsområde i Växjö. Här finns gott om besöksparkeringar.

Våra öppetider är:
Mån–tor kl 8–17 (lunchstängt 12–13)
Fre kl 8–13

Har du bråttom eller kommer efter kontorstid kan du alltid lämna material i vår brevlåda med paketinkast. Du hittar lådan till vänster om entrén.

Rolf Dahlberg

Ägare

Har drivit olika företag i 37 år, med målet att det ska vara lönsamt, roligt och utvecklande för sig själv, för medarbetare och kunder. En stark drivkraft är att 4 av 5 nya jobb skapas i små och medelstora företag – därför vill vi förenkla företagandet!

Anna Olandersson

VD

Leder ett härligt, kompetent och glatt gäng in i framtidens erbjudande. Vill frigöra tid för kunderna och utveckla medarbetarna till att bli mer rådgivande. Anna har över 10 års erfarenhet av digitalisering av redovisning och lön.

Anette Dahlström

Lönekonsult

Har imponerande 30 års erfarenhet inom yrket. Arbetar med både lön och redovisning men intresserar sig extra för löneområdet, så välkommen med dina frågor till Anette!

Carina Karlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult

Hjälper gärna kunder med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och rådgivning. Har 30 år i yrket och tycker att det är lika roligt nu som då.

Caroline Fransson

Redovisningskonsult

Är mycket ute hos kund och hjälper till med allt från löpande bokföring till bokslut, lön, deklaration och rådgivning. Caroline har 18 års erfarenhet i branschen, varav 10 år på Confido.

Elisabeth Darell

Receptionist

Elisabeth är ofta det första ansiktet du möter hos oss på Confido. Hon tycker alltid det är lika trevligt när kunder kommer på besök och hjälper dessutom sina kollegor med diverse arbetsuppgifter.

Sara Johansson

Redovisningskonsult

En engagerad medarbetare som hjälper kunder med den löpande redovisningen. Sara har en kandidatexamen i företagsekonomi och har erfarenhet av kundservice sen tidigare.

Magnus Björkmarker

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult med ett brinnande intresse för analyser av resultat och ställning, som vill hjälpa företag och individer att uppnå sina mål. Har 7 års erfarenhet från revisionsbranschen.

Melissa Aroca Aguirre

Lönekonsult

Melissa hjälper kunder med deras löneadministration och löpande lönehantering. Hon ger också värdefulla råd kring gällande lagar, regler och kollektivavtal.

Peder Grip

Auktoriserad Redovisningskonsult

Har tidigare drivit eget företag och brinner för att hjälpa företagare att nå sina mål. Tillsammans med kollegorna upprättar Peder bokslut, koncernbokslut och årsredovisningar.

Christina Georgsson

Redovisningskonsult

Engagerad och driven konsult med 12 års erfarenhet inom redovisning i olika roller och branscher. Brinner för att vara ett stöd till kundens verksamhet och dess utveckling. Bistår med bokföring, bokslut och deklarationer.

Jennie Wickström

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jennie är en engagerad redovisningskonsult som har en stor vilja att lära känna sin kund och dess verksamhet. Utifrån de behoven hjälper hon till med allt från löpande bokföring, bokslut och deklarationer – men inte minst att kunna stötta företagaren med diverse frågor kring bolagets ekonomi. Jennie tar gärna hjälp av tekniken så att hon får ett effektivt och modernt samarbete tillsammans med sina kunder

Caroline Jönsson

Redovisningskonsult

Engagerad och driven redovisningskonsult som även har 7 års bakgrund inom försäljning. Brinner för kundservice och siffror. Caroline hjälper dig med bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Maya Borensved

Lön- och redovisningskonsult

Lön- och redovisningskonsult med bakgrund som egenföretagare, hjälper kunder med löpande redovisning och/eller hela löneprocessen. Maya värdesätter nära kundrelationer och drivs av att hjälpa kunder att utvecklas samt ge trygghet i en noggrann hantering av företagets löner och redovisning.

Vill du jobba hos oss?

Vi har inga lediga tjänster just nu, men skicka gärna en spontanansökan om du tror att vi skulle passa ihop. Med charm och självförtroende kan man komma långt.

Confidobloggen

07 juli 2022

Äntligen semester!

Äntligen semester för de flesta företagare! Hur har våren varit för dig? Har det varit stressigt, roligt utmanande? Är det dags för nytt arbetssätt?

Läs vidare arrow_forward
27 juni 2022

Få koll på de nya LAS-reglerna

Regeringen har lämnat förslag om ändringar i arbetsrätten och nu har riksdagen sagt ja till regeringens förslag, vilket innebär att lagen träder i kraft 30 juni 2022 men tillämpas från oktober 2022.

Läs vidare arrow_forward
22 juni 2022

Välkommen Jennie!

Vi är oerhört glada över att Jennie har blivit en del av vårt fantastiska team.

Läs vidare arrow_forward