Nu flyttar vi ihop med Talenom!

Redovisningsbranschen är under stor förändring. I takt med digitaliseringens framfart sker stora konsolideringar på marknaden. I början av 2021 köptes dåvarande Persson & Thorin upp av Talenom och i april 2022 förvärvades även Confido Redovisning. Nu tar vi båda byråer ett steg längre i integrationsprocessen och flyttar ihop. Vårt gemensamma kontor blir i nuvarande Confidos lokaler i Växjö.

Talenom arrow_forward

Vi finns här för dig

Boka ett möte

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Redan kund?

Söker du din kontaktperson? Här hittar du Carina, Peder, Melissa, Jonas och alla andra i vårt team.

Medarbetare arrow_downward

Besök oss

Vårt kontor är beläget på Deltavägen 7, på Norremarks handelsområde i Växjö. Här finns gott om besöksparkeringar.

Våra öppetider är:
Mån–tor kl 8–17 (lunchstängt 12–13)
Fre kl 8–13

Har du bråttom eller kommer efter kontorstid kan du alltid lämna material i vår brevlåda med paketinkast. Du hittar lådan till vänster om entrén.

Anna Olandersson

Service Manager

Leder ett härligt, kompetent och glatt gäng in i framtidens erbjudande. Vill frigöra tid för kunderna och utveckla medarbetarna till att bli mer rådgivande. Anna har över 10 års erfarenhet av digitalisering av redovisning och lön.

Anette Dahlström

Lönekonsult

Har imponerande 30 års erfarenhet inom yrket. Arbetar med både lön och redovisning men intresserar sig extra för löneområdet, så välkommen med dina frågor till Anette!

Carina Karlsson

Auktoriserad Redovisningskonsult

Hjälper gärna kunder med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och rådgivning. Har 30 år i yrket och tycker att det är lika roligt nu som då.

Caroline Fransson

Redovisningskonsult

Är mycket ute hos kund och hjälper till med allt från löpande bokföring till bokslut, lön, deklaration och rådgivning. Caroline har 18 års erfarenhet i branschen, varav 10 år på Confido.

Sara Johansson

Redovisningskonsult

En engagerad medarbetare som hjälper kunder med den löpande redovisningen. Sara har en kandidatexamen i företagsekonomi och har erfarenhet av kundservice sen tidigare.

Magnus Björkmarker

Auktoriserad Redovisningskonsult

Redovisningskonsult med ett brinnande intresse för analyser av resultat och ställning, som vill hjälpa företag och individer att uppnå sina mål. Har 7 års erfarenhet från revisionsbranschen.

Melissa Aroca Aguirre

Lönekonsult

Melissa hjälper kunder med deras löneadministration och löpande lönehantering. Hon ger också värdefulla råd kring gällande lagar, regler och kollektivavtal.

Peder Grip

Auktoriserad Redovisningskonsult

Har tidigare drivit eget företag och brinner för att hjälpa företagare att nå sina mål. Tillsammans med kollegorna upprättar Peder bokslut, koncernbokslut och årsredovisningar.

Christina Georgsson

Redovisningskonsult

Engagerad och driven konsult med 12 års erfarenhet inom redovisning i olika roller och branscher. Brinner för att vara ett stöd till kundens verksamhet och dess utveckling. Bistår med bokföring, bokslut och deklarationer.

Jennie Wickström

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jennie är en engagerad redovisningskonsult som har en stor vilja att lära känna sin kund och dess verksamhet. Utifrån de behoven hjälper hon till med allt från löpande bokföring, bokslut och deklarationer – men inte minst att kunna stötta företagaren med diverse frågor kring bolagets ekonomi. Jennie tar gärna hjälp av tekniken så att hon får ett effektivt och modernt samarbete tillsammans med sina kunder

Caroline Jönsson

Redovisningskonsult

Engagerad och driven redovisningskonsult som även har 7 års bakgrund inom försäljning. Brinner för kundservice och siffror. Caroline hjälper dig med bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Maya Borensved

Lön- och redovisningskonsult

Lön- och redovisningskonsult med bakgrund som egenföretagare, hjälper kunder med löpande redovisning och/eller hela löneprocessen. Maya värdesätter nära kundrelationer och drivs av att hjälpa kunder att utvecklas samt ge trygghet i en noggrann hantering av företagets löner och redovisning.

Jannike Fjordevik

Receptionist

Jannike är ofta det första ansiktet du möter hos oss på Confido. Hon tycker alltid det är lika trevligt när kunder kommer på besök och hjälper dessutom sina kollegor med diverse arbetsuppgifter.

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en Service Manager

Passar inte just denna tjänsten? Välkommen med en spontanansökan om du tror att vi skulle passa ihop. Med charm och självförtroende kan man komma långt.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till ”gemensamt” kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward