Nu flyttar vi ihop med Talenom!

Redovisningsbranschen är under stor förändring. I takt med digitaliseringens framfart sker stora konsolideringar på marknaden. I början av 2021 köptes dåvarande Persson & Thorin upp av Talenom och i april 2022 förvärvades även Confido Redovisning. Nu tar vi båda byråer ett steg längre i integrationsprocessen och flyttar ihop. Vårt gemensamma kontor blir i nuvarande Confidos lokaler i Växjö.

Talenom arrow_forward

Dela dina tankar med oss.

När det gäller att utveckla din affärsverksamhet kan du räkna med vårt fulla stöd. Vi har lång erfarenhet av att driva företag och är mer än gärna ditt bollplank.

Vårt arbete går alltmer mot att vara en stöttande partner till våra kunder när det gäller allt som har med företagets ekonomi att göra. I takt med att kundernas administrativa processer automatiseras frigörs mer tid till att få företaget att må bra. Du kanske vill växa eller starta en helt ny verksamhet? Vi kan hjälpa dig att upprätta en budget och titta på förutsättningarna för att anställa eller göra andra investeringar. Klarar din kassa det? Kanske planerar du att sälja företaget? Vi har lång erfarenhet av företagande och kan vara ditt ”ekonomiska bollplank”, i med- och motgångar. Låt oss lära känna varandra, så stöttar vi dig och ditt företag.

”Att ge proaktiva råd kan hjälpa företag att lättare nå sina mål. Vi vill vara våra kunders personliga bollplank så att de kan fatta sunda och bra beslut kring sitt företagande.”

Peder Grip

Tjänster inom rådgivning

  • Bollplank
  • Ekonomisk rådgivning
  • Nyckeltal
  • Budgetering
  • Likviditetsprognoser
  • Digitalisering av ekonomifunktionen
  • Starta och avveckla företag

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.