Nu flyttar vi ihop med Talenom!

Redovisningsbranschen är under stor förändring. I takt med digitaliseringens framfart sker stora konsolideringar på marknaden. I början av 2021 köptes dåvarande Persson & Thorin upp av Talenom och i april 2022 förvärvades även Confido Redovisning. Nu tar vi båda byråer ett steg längre i integrationsprocessen och flyttar ihop. Vårt gemensamma kontor blir i nuvarande Confidos lokaler i Växjö.

Talenom arrow_forward

När du lyckas, lyckas vi.

Vi har massor av erfarenhet och kan stötta dig i ditt företagande, både i med- och motgång. Ett nära samarbete kombinerat med ett smart, effektivt arbetssätt tror vi är ett vinnande koncept.

Vi på Confido finns till för dig som vill jobba digitalt med ditt företags ekonomi och frigöra tid för mer värdeskapande arbete. Vi brinner för att göra vardagen smidig för dig som driver företag. Som kund hos oss kan du förvänta dig en engagerad partner som bryr sig, på riktigt.

Genom åren har vi arbetat med små och medelstora företag inom vitt skilda branscher och samlat på oss värdefull erfarenhet. Det har gjort oss till en byrå med kompetenta medarbetare, högt ställda ambitioner och nöjda kunder. Vi ligger i framkant när det gäller ny teknik, digitalisering och automation och utvecklar hela tiden vårt erbjudande. Att ge våra kunder den bästa lösningen för att lyckas med sitt företagande har varit vår drivkraft i femtio år och triggar oss än idag.

Då och då får vi frågor om vårt namn. Confido är ett latinskt ord som passande nog betyder ”jag har förtroende”. Att du som kund känner dig trygg med oss är helt avgörande i vårt samarbete. Genom att lyssna på dina utmaningar och tillföra vår kunskap när det behövs, bygger vi en stark relation som är svårslagen. Vi stöttar dig i ditt företagande, under hela resan!

Vi på Confido.

På Confido i Växjö jobbar ett femtontal medarbetare. Vi är ett välmående, växande företag som alltid har en dörr öppen för ambitiösa, duktiga personer som vill jobba med oss. Idag är vi en mix av glada individer med olika kompetenser och erfarenheter. Tillsammans skapar vi en levande arbetsplats där atmosfären tillåter både personlig utveckling och bygger en stark teamkänsla. Vi lyfter varandra och hjälps åt att skapa en prestigelös och energirik arbetsmiljö. Hos oss är du alltid välkommen – hoppas vi ses!

Kontakta medarbetare arrow_forward

Det finns inga vanliga dagar, alla kunder är olika.

Caroline Fransson är redovisningskonsult och har jobbat på Confido i 10 år. Vi ställde några frågor om hur hon tycker det är att jobba här.

Caroline Fransson, Redovisningskonsult arrow_forward

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en Service Manager

Passar inte just denna tjänsten? Välkommen med en spontanansökan om du tror att vi skulle passa ihop. Med charm och självförtroende kan man komma långt.