Medarbetare

Välkomna till oss på Confido!

11 februari, 2022

Vi är jätteglada att få presentera våra nya medarbetare Sara, Jonna och Caroline som ska bli en del av vårt fantastiska team.

Sara Johansson är en engagerad medarbetare som hjälper våra kunder med den löpande redovisningen. Sara har en kandidatexamen i företagsekonomi och erfarenhet av kundservice. Hon har tidigare jobbat på Fortnox där hon hjälpte både företagare och redovisningskonsulter att arbeta effektivt och digitalt i programmet.

Jonna Ederfors är lönekonsult med bakgrund som lärare. Hon har ett stort intresse för relations- och värdeskapande samt förbättringsarbete gällande kundens behov. Jonna hjälper våra kunder med hela löneprocessen och ger råd efter förutsättningar och behov. Jonna gjorde sin praktik hos oss under hösten och det är med glädje som vi har kunnat erbjuda henne en anställning.

Caroline Jönsson studerar till redovisningskonsult på KYH och gör sin sista praktik hos oss. Caroline har ett stort intresse för siffror och ekonomi, och detta tillsammans med hennes erfarenhet från kundservice och försäljning gör henne till en stor tillgång för oss.

Alla tre kommer så klart att jobba med det viktigaste vi har, nämligen våra kunder. Hos oss är relationen med kunderna det vi brinner för mest!

Vill ni träffa Sara, Jonna eller Caroline är ni varmt välkomna att hälsa på!

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till "gemensamt" kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward