Medarbetare

Välkomna till oss på Confido!

11 februari, 2022

Vi är jätteglada att få presentera våra nya medarbetare Sara, Jonna och Caroline som ska bli en del av vårt fantastiska team.

Sara Johansson är en engagerad medarbetare som hjälper våra kunder med den löpande redovisningen. Sara har en kandidatexamen i företagsekonomi och erfarenhet av kundservice. Hon har tidigare jobbat på Fortnox där hon hjälpte både företagare och redovisningskonsulter att arbeta effektivt och digitalt i programmet.

Jonna Ederfors är lönekonsult med bakgrund som lärare. Hon har ett stort intresse för relations- och värdeskapande samt förbättringsarbete gällande kundens behov. Jonna hjälper våra kunder med hela löneprocessen och ger råd efter förutsättningar och behov. Jonna gjorde sin praktik hos oss under hösten och det är med glädje som vi har kunnat erbjuda henne en anställning.

Caroline Jönsson studerar till redovisningskonsult på KYH och gör sin sista praktik hos oss. Caroline har ett stort intresse för siffror och ekonomi, och detta tillsammans med hennes erfarenhet från kundservice och försäljning gör henne till en stor tillgång för oss.

Alla tre kommer så klart att jobba med det viktigaste vi har, nämligen våra kunder. Hos oss är relationen med kunderna det vi brinner för mest!

Vill ni träffa Sara, Jonna eller Caroline är ni varmt välkomna att hälsa på!

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

07 juli 2022

Äntligen semester!

Äntligen semester för de flesta företagare! Hur har våren varit för dig? Har det varit stressigt, roligt utmanande? Är det dags för nytt arbetssätt?

Läs vidare arrow_forward
27 juni 2022

Få koll på de nya LAS-reglerna

Regeringen har lämnat förslag om ändringar i arbetsrätten och nu har riksdagen sagt ja till regeringens förslag, vilket innebär att lagen träder i kraft 30 juni 2022 men tillämpas från oktober 2022.

Läs vidare arrow_forward
22 juni 2022

Välkommen Jennie!

Vi är oerhört glada över att Jennie har blivit en del av vårt fantastiska team.

Läs vidare arrow_forward