Medarbetare

Anna blir ny VD på Confido.

13 april, 2021

Anna Olandersson har utsetts till ny vd för Confido Redovisning. Under det senaste året har hon varit kontorschef och tillträder nu rollen som vd efter Rolf Dahlberg.

-Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att få leda Confido mot fortsatta framgångar. Vi är en Växjöbaserad redovisningsbyrå med stor kunskap och ett engagemang i våra kunders olika utmaningar. Genom den möjlighet som tekniken ger oss kan vi erbjuda mer rådgivning kring företagandet och lägga mindre tid på manuella arbetsuppgifter. Det gör att vårt jobb blir roligare samtidigt som vi hjälper våra kunder att både spara tid och få bättre koll, säger Anna Olandersson, vd för Confido.

Sedan maj 2020 har Anna Olandersson varit kontorschef på Confido med uppdraget att driva utvecklingen mot ett mer digitalt och effektivt arbetssätt. Tidigare har hon jobbat som affärsområdesansvarig på Fortnox, med inriktning mot redovisningsbyråer.

Vår bransch är under stor förändring och mitt mål är att bygga en kunnig och affärsdriven verksamhet där medarbetarna trivs, får energi och kan utvecklas. Vi har redan idag ett starkt team, men vår tillväxtresa fortsätter och vi kommer att behöva anställa fler drivna och duktiga ekonomer och lönekonsulter, säger Anna Olandersson.

Confido hjälper cirka 400 lokala företag med redovisning, lön och rådgivning och i dagsläget finns 14 medarbetare på kontoret i Växjö. Ägaren och tidigare vd:n Rolf Dahlbergs roll framöver blir att vara ett värdefullt bollplank för såväl medarbetare som kunder.

-Jag gillar att göra affärer och tycker att arbetet med Confido har varit både utmanande och roligt. Nu behövs det en ledare som kan ta Confido Redovisning in i framtiden, säger Rolf Dahlberg.

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

03 maj 2021

Smidigt och tryggt när Confido sköter lönerna

Confido är som vår löneavdelning och ser till att vi gör rätt! Som företagare är det tryggt att låta en expert hålla koll på alla regler och lagar kring lönehantering.

Läs vidare arrow_forward
23 april 2021

Påminn dina anställda om friskvårdsbidraget

Padel, styrketräning, massage eller golf? Friskvård på jobbet kan både öka de anställdas hälsa som att minska sjukskrivningarna - samtidigt som det gör företaget till en mer attraktiv arbetsgivare. Erbjuder ni någon form av friskvårdsbidrag till de anställda - påminn gärna då om att nyttja förmånen för det kan gynna er båda!

Läs vidare arrow_forward
13 april 2021

Anna blir ny VD på Confido.

Anna Olandersson har utsetts till ny vd för Confido Redovisning. Under det senaste året har hon varit kontorschef och tillträder nu rollen som vd efter Rolf Dahlberg.

Läs vidare arrow_forward