Medarbetare

Anna blir ny VD på Confido.

13 april, 2021

Anna Olandersson har utsetts till ny vd för Confido Redovisning. Under det senaste året har hon varit kontorschef och tillträder nu rollen som vd efter Rolf Dahlberg.

-Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att få leda Confido mot fortsatta framgångar. Vi är en Växjöbaserad redovisningsbyrå med stor kunskap och ett engagemang i våra kunders olika utmaningar. Genom den möjlighet som tekniken ger oss kan vi erbjuda mer rådgivning kring företagandet och lägga mindre tid på manuella arbetsuppgifter. Det gör att vårt jobb blir roligare samtidigt som vi hjälper våra kunder att både spara tid och få bättre koll, säger Anna Olandersson, vd för Confido.

Sedan maj 2020 har Anna Olandersson varit kontorschef på Confido med uppdraget att driva utvecklingen mot ett mer digitalt och effektivt arbetssätt. Tidigare har hon jobbat som affärsområdesansvarig på Fortnox, med inriktning mot redovisningsbyråer.

Vår bransch är under stor förändring och mitt mål är att bygga en kunnig och affärsdriven verksamhet där medarbetarna trivs, får energi och kan utvecklas. Vi har redan idag ett starkt team, men vår tillväxtresa fortsätter och vi kommer att behöva anställa fler drivna och duktiga ekonomer och lönekonsulter, säger Anna Olandersson.

Confido hjälper cirka 400 lokala företag med redovisning, lön och rådgivning och i dagsläget finns 14 medarbetare på kontoret i Växjö. Ägaren och tidigare vd:n Rolf Dahlbergs roll framöver blir att vara ett värdefullt bollplank för såväl medarbetare som kunder.

-Jag gillar att göra affärer och tycker att arbetet med Confido har varit både utmanande och roligt. Nu behövs det en ledare som kan ta Confido Redovisning in i framtiden, säger Rolf Dahlberg.

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till "gemensamt" kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward