Lediga jobb

Vi söker ny medarbetare!

17 maj, 2022

Vi växer och söker nu efter en redovisningskonsult till vårt fantastiska team.

Vad erbjuder vi?
Confido är en auktoriserad redovisningsbyrå med konsulter inom redovisning, rådgivning och lön. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är socialt och öppet, viket ger en stimulerande och utvecklande miljö.  I och med den digitala förändringsprocessen som branschen genomgår får du även möjlighet att utveckla ditt arbetssätt.

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom löpande redovisning, bokslut och deklaration. Våra kunder finns i olika branscher med varierande storlek. Att vara intresserad av att hjälpa våra kunder som företagare är en självklarhet.

Vem är du?
Du är driven och trivs med att bygga relationer såväl internt som externt.  Du vill ha ett flexibelt arbete med stort ansvar och tycker att jobba digitalt är en självklarhet.

Du har god analytisk förmåga, gillar att ta ansvar och tycker att jobba digitalt är en självklarthet. Att vara stresstålig samt är noggrann och genuint intresserad av dina kunder är viktiga grundstenar.

Vi söker en redovisningskonsult som vill utvecklas hos oss på Confido!

Vilka är vi?
Vi är 14 medarbetare som jobbar med fler än 300 kunder i olika branscher i Kronoberg. Vi vill växa med nöjda kunder och medarbetare som med glädje och stolthet går till jobbet. Hos oss får du tidigt ta ansvar men vi arbetar i team där vi stödjer varandra.

Vår ambition är att vara en byrå med stort personligt engagemang tillsammans med ett modernt arbetssätt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag.

Hur trivs du med att jobba på Confido?

”Citat” Sara:  Jag trivs väldigt bra på Confido och har gjort från början då det är ett härligt gäng med hjälpsamma kollegor. Jag känner mig uppskattad på jobbet, har möjlighet att påverka mitt arbete och får utvecklas som person.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla såväl våra kunders företagande som vår byrå.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten, kan du kontakta Anna Olandersson på Confido Redovisning AB eller Annika Ekdahl på Human Solution AB.

Du når Anna på anna.olandersson@confidoab.se eller på telefon 073-306 00 88

Du når Annika på telefon 070-839 69 40.

Varmt välkommen med din ansökan, den vill vi ha senast den 5 juni.

Sök jobbet >
https://humansolutions.se/lediga-jobb/redovisningskonsult/

Varm välkommen!

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

22 juni 2022

Välkommen Jennie!

Vi är oerhört glada över att Jennie har blivit en del av vårt fantastiska team.

Läs vidare arrow_forward
17 juni 2022

Grattis Johannes!

Du kan nu titulera dig auktoriserad redovisningskonsult FAR!

Läs vidare arrow_forward
17 maj 2022

Vi söker ny medarbetare!

Är du en engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Då har vi ett ledigt jobb!

Läs vidare arrow_forward