Företagande

Lagar och regler

Hur säker är din löneprocess?

8 juni, 2021

Lönehantering kan vara både tidskrävande och svårt. Det finns en djungel av regler kring semester, VAB, föräldraledighet och annan frånvaro. för att inte tala om alla frågeställningar och regler kring kollektivavtal, lagar och myndighetskrav.

Det är också vanligt att det är endast en administratör som hanterar företagets löner. Det gör att man blir extra sårbar vid semester, sjukdom eller när någon slutar.

Genom att ta hjälp av oss, kan du släppa all oro över att något blir fel. Vi ser till att sätta upp moderna lösningar, med exempelvis digital tidsrapportering, som gör lönearbetet mer effektivt. Vi förbereder filöverföring till banken och fixar myndighetsrapporteringen. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt.

Du kan se oss som din förlängda personalavdelning, med utbildade lönekonsulter som dessutom gärna
kan agera bollplank i olika personalfrågor.

Vi har tagit fram frågor som du kan svara på för att få koll på hur säker din löneprocess är. Exempelvis är löneprocessen kvalitetssäkrad, digital och har ni backup? Vi beskriver också hur vi jobbar på Confido.
Du hittar folder och frågorna här >>

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

07 juli 2022

Äntligen semester!

Äntligen semester för de flesta företagare! Hur har våren varit för dig? Har det varit stressigt, roligt utmanande? Är det dags för nytt arbetssätt?

Läs vidare arrow_forward
27 juni 2022

Få koll på de nya LAS-reglerna

Regeringen har lämnat förslag om ändringar i arbetsrätten och nu har riksdagen sagt ja till regeringens förslag, vilket innebär att lagen träder i kraft 30 juni 2022 men tillämpas från oktober 2022.

Läs vidare arrow_forward
22 juni 2022

Välkommen Jennie!

Vi är oerhört glada över att Jennie har blivit en del av vårt fantastiska team.

Läs vidare arrow_forward