Företagande

Lagar och regler

Hur säker är din löneprocess?

8 juni, 2021

Lönehantering kan vara både tidskrävande och svårt. Det finns en djungel av regler kring semester, VAB, föräldraledighet och annan frånvaro. för att inte tala om alla frågeställningar och regler kring kollektivavtal, lagar och myndighetskrav.

Det är också vanligt att det är endast en administratör som hanterar företagets löner. Det gör att man blir extra sårbar vid semester, sjukdom eller när någon slutar.

Genom att ta hjälp av oss, kan du släppa all oro över att något blir fel. Vi ser till att sätta upp moderna lösningar, med exempelvis digital tidsrapportering, som gör lönearbetet mer effektivt. Vi förbereder filöverföring till banken och fixar myndighetsrapporteringen. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt.

Du kan se oss som din förlängda personalavdelning, med utbildade lönekonsulter som dessutom gärna
kan agera bollplank i olika personalfrågor.

Vi har tagit fram frågor som du kan svara på för att få koll på hur säker din löneprocess är. Exempelvis är löneprocessen kvalitetssäkrad, digital och har ni backup? Vi beskriver också hur vi jobbar på Confido.
Du hittar folder och frågorna här >>

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till "gemensamt" kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward