Medarbetare

Grattis Johannes!

17 juni, 2022

Du kan nu titulera dig auktoriserad redovisningskonsult FAR!

Johannes Åkesson har precis klarat examen för att blir auktoriserad redovisningskonsult.

Att vara auktoriserad innebär att man har både teoretisk utbildning och intyg på att man har gjort ett bra jobb praktiskt under flera år i branschen. För oss på Confido Redovisning är det viktigt att våra konsulter ständigt vidareutbildar sig så att våra kunder kan känna sig trygga i att vi har koll på lagar och regler men också att vi kan vägleda dem i deras företagande!

Som företagare ska du betrakta auktoriseringen som en kvalitetsstämpel eller bevis på att den du anlitar ständigt håller sig uppdaterad och har koll på regelverket.

Johannes, vad anser du är värdet för våra kunder och för Confido med att ha auktoriserade redovisningskonsulter?
Kunder kan känna trygghet vid överlämnandet av bolagets redovisning, då auktorisationen är ett titulerat bevis på kompetens, erfarenhet och kvalitet. Confidos erbjudande stärks ytterligare, både för kunder och konsulter, genom utveckling och utbildning inom både redovisning och den digitalisering som sker i branschen.

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

07 juli 2022

Äntligen semester!

Äntligen semester för de flesta företagare! Hur har våren varit för dig? Har det varit stressigt, roligt utmanande? Är det dags för nytt arbetssätt?

Läs vidare arrow_forward
27 juni 2022

Få koll på de nya LAS-reglerna

Regeringen har lämnat förslag om ändringar i arbetsrätten och nu har riksdagen sagt ja till regeringens förslag, vilket innebär att lagen träder i kraft 30 juni 2022 men tillämpas från oktober 2022.

Läs vidare arrow_forward
22 juni 2022

Välkommen Jennie!

Vi är oerhört glada över att Jennie har blivit en del av vårt fantastiska team.

Läs vidare arrow_forward