Medarbetare

Grattis Johannes!

17 juni, 2022

Du kan nu titulera dig auktoriserad redovisningskonsult FAR!

Johannes Åkesson har precis klarat examen för att blir auktoriserad redovisningskonsult.

Att vara auktoriserad innebär att man har både teoretisk utbildning och intyg på att man har gjort ett bra jobb praktiskt under flera år i branschen. För oss på Confido Redovisning är det viktigt att våra konsulter ständigt vidareutbildar sig så att våra kunder kan känna sig trygga i att vi har koll på lagar och regler men också att vi kan vägleda dem i deras företagande!

Som företagare ska du betrakta auktoriseringen som en kvalitetsstämpel eller bevis på att den du anlitar ständigt håller sig uppdaterad och har koll på regelverket.

Johannes, vad anser du är värdet för våra kunder och för Confido med att ha auktoriserade redovisningskonsulter?
Kunder kan känna trygghet vid överlämnandet av bolagets redovisning, då auktorisationen är ett titulerat bevis på kompetens, erfarenhet och kvalitet. Confidos erbjudande stärks ytterligare, både för kunder och konsulter, genom utveckling och utbildning inom både redovisning och den digitalisering som sker i branschen.

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

04 september 2023

Nu flyttar vi ihop! Talenom och Confido

Den 8:e september 2023 flyttar Talenom Växjö, f.d. Persson & Thorin, hela sin redovisningsverksamheten med all personal in i Confidos nuvarande lokaler.

Läs vidare arrow_forward
14 mars 2023

Service Manager till "gemensamt" kontor i Växjö!

Är du en affärsmässig ledare som drivs av att utveckla dina medarbetare? Trivs du att arbeta i ett bolag med stark tillväxt som lever i en föränderlig värld? Kanske kommer du från en tillväxtresa och vill vara med på en ny resa, i en annan bransch? Då är det kanske dig vi söker till vårt kontor i Växjö!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward