Medarbetare

Är du en stjärna på redovisning och gillar att växa tillsammans med dina kunder?

9 januari, 2023

Har du kunskap och erfarenhet som du inte riktigt får utlopp för? Vill du bli en del av ett modernt bolag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa? Sök tjänsten som kundansvarig redovisningskonsult hos oss!

Om Confido Redovisning
Vi är en byrå med kompetenta medarbetare, högt ställda ambitioner och nöjda kunder. Genom åren har vi arbetat med små och medelstora företag inom vitt skilda branscher och samlat på oss värdefull erfarenhet. Vi ligger i framkant när det gäller digitalisering och automation och utvecklar hela tiden vårt erbjudande. Att ge våra kunder den bästa hjälpen för att lyckas med sitt företagande har varit vår drivkraft i femtio år och triggar oss än idag.

För cirka ett år sedan förvärvades Confido av Talenom, som har flera kontor utspridda i Sverige. Talenom kompletterar våra styrkor, såsom kvalitet i våra processer, kundnära relationer och proaktiv rådgivning. 

Confido Redovisning – en del av Talenom
Talenom är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag som lägger stort fokus på effektiva, digitala arbetssätt som gynnar såväl medarbetare som kund. Bolaget grundades i Finland 1972 och i maj 2019 tog de sitt första steg in på den svenska marknaden när en befintlig redovisningsbyrå förvärvades i Stockholm. Efter det har utvecklingen gått snabbt och Talenoms kontor sträcker sig från Ystad i söder till Åre i norr. Sedan 2021 är Talenom även etablerat i Spanien. Idag har Talenom 320 antal anställda i Sverige. 

Vår vision
Vår vision är att hjälpa företagare att utveckla sina verksamheter genom att erbjuda tjänster inom redovisning, lönehantering samt rådgivning inom företagsekonomi och skatterelaterade frågor. Talenom är ett börsnoterat företag som erbjuder trygghet som hos ett stort företag, men med äkthet och sammanhållning som hos ett litet företag. Hos oss får du träffa och hjälpa företagare med tjänster som gör skillnad och skapar mervärde.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och väletablerad arbetsplats med stort fokus på framtid, utveckling och med stark teamkänsla. Vi är måna om balansen mellan privatliv och arbetsliv och du erbjuds utbildningar för att kunna utvecklas i din roll. Du blir en del av ett härligt team där vi stödjer varandra för att kunna leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder. Målsättningen är att genom hög kompetens, affärsutveckling, proaktivitet och digitala lösningar ha både de nöjdaste kunderna och medarbetarna.

Om tjänsten
Du kommer arbeta nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, bokslut och deklaration. Du blir en del av ett team som jobbar med företagskunder i olika branscher, främst i Kronoberg.

Kundkontakten är central i denna tjänst och det är viktigt att du är lyhörd för kunders olika behov och att du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt med ansvariga på olika nivåer.

Vi söker dig som:

  • har ekonomisk utbildning, gärna från universitet eller yrkeshögskola, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • har några års erfarenhet av direkt kundansvar över ett företags redovisning eller har arbetet som ekonomiansvarig eller ekonomichef
  • är självgående inom redovisning och hantering av deklarationer och bokslut
  • har förmågan att leverera ett högt kundvärde med dina kunskaper inom redovisning och rådgivning
  • har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet av att coacha entreprenörer i sitt företagande

Som person är du målmedveten, självgående och förtroendeingivande. Du är social och trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du tar ansvar och engagerar dig i det du gör. Du är öppen och arbetar målinriktat och ser de utvecklingsmöjligheter som finns både i och för företaget. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du har ett prestigelöst förhållningssätt.

För att trivas i rollen och utvecklas inom organisationen ser vi att du är en driven och ansvarstagande person med stort yrkesmässigt engagemang. Du tycker om att etablera nya kundkontakter och brinner för att utveckla befintliga. Du har en bred redovisningskompetens men även ett affärsintresse. Du tycker förändringar är ett naturligt inslag i ditt arbete och att jobba digitalt är en självklarhet för dig.

Ansökan
Tycker du att tjänsten låter spännande och tror dig vara rätt person? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Start: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 15 februari 2023
Omfattning: Heltid
Placering: Deltavägen 7, Växjö

Skicka in ansökan via länken:
https://rekrytering.talenom.se/jobs/2336217-kundansvarig-redovisningskonsult-vaxjo

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Camilla Byström, rektyreringsansvarig
camilla.bystrom@talenom.se 

Anna Olandersson, kontorschef
anna.olandersson@confidoab.se
telefon 073-306 0088

Dela

Ställ dina frågor!

Oavsett var du befinner dig idag, om du är nystartad, vill utveckla ditt företag eller kanske har en byråkontakt sedan tidigare – boka ett möte så tar vi ett första snack och ser vart det leder. Se det som gratis konsultation där du väljer nästa steg. Ta med dina frågor så ses vi.

Confidobloggen

09 januari 2023

Är du en stjärna på redovisning och gillar att växa tillsammans med dina kunder?

Har du kunskap och erfarenhet som du inte riktigt får utlopp för? Vill du bli en del av ett modernt bolag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa? Sök tjänsten som kundansvarig redovisningskonsult hos oss!

Läs vidare arrow_forward
03 januari 2023

Nyheter inom löneområdet 2023

Nu är 2023 här och du som sköter företagets löner måste uppdatera dig på nya regler!

Läs vidare arrow_forward
13 december 2022

Ska ni ha julfest på jobbet?

Äntligen är julen runt knuten, och du som företagare har kanske tänkt anordna en julfest eller ge dina anställda en julklapp? Då finns det några saker som kan vara bra att ha koll på gällande avdragsregler.

Läs vidare arrow_forward